Algemene informatie

Senioren

Dartsvereniging Break Out heeft iedere dinsdagavond een clubavond voor de senioren. Heeft u ook zin om eens in een clubverband te darten? Kom dan op een dinsdagavond naar Dartsvereniging Break Out!

Op deze clubavond gaat het er niet om hoe goed je bent, maar juist om de gezelligheid, gewoon eens met andere darters onder elkaar een pijltje gooien. Uiteraard onder het genot van bijvoorbeeld een kopje koffie of een ander drankje. Dat is toch gezelliger dan wanneer je thuis in je eentje staat te gooien, vind je niet?

Mocht je besluiten om eens te komen te kijken op onze clubavond? Vergeet dan je pijlen niet en gooi gezellig een potje mee!

Om op deze clubavond mee te kunnen te doen, hoef je niet perse lid te zijn, iedereen mag op dinsdagavond een pijltje mee komen gooien. Je kunt deelnemen tegen een kleine vergoeding voor het gebruik van de borden en de stiften.

Iedere clubavond begint om 20:00 uur. In verband met inschrijven en loting verwachten wij je om 19:45 uur aanwezig te zijn.

Nog vragen? Geen enkel probleem! Er is altijd iemand aanwezig die je vragen kan beantwoorden.

Hopelijk tot ziens op een dinsdagavond bij Dartsvereniging Break Out.

Junioren

Dartsvereniging Break Out heeft om de week op vrijdagavond een jeugdavond. Kinderen tussen de 8 en 18 jaar kunnen onder begeleiding een pijltje gooien. 

Op deze avond kan je door middel van gewonnen legs punten winnen. Elke periode maak je kans om jeugdkampioen te worden. Aan het einde van het jaar maak je zelfs kans om jeugdkampioen van het jaar te worden. 

De eerste 3 deelnames zijn gratis. Daarna is het mogelijk om lid te worden. 

Iedere jeugdavond opent de kantine van Dartsvereniging Break Out om 18.15 uur. Om 19.00 uur starten we met de wedstrijden. 

Nog vragen? Geen enkel probleem! Er is altijd iemand aanwezig die je vragen kan beantwoorden.

Hopelijk tot ziens op een vrijdagavond bij Dartsvereniging Break Out.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven