Sponsormogelijkheden

Over de vereniging

Dartsvereniging Break Out bestaat al meer dan 40 jaar en is dus een écht begrip voor de gemeente Wijk bij Duurstede en haar inwoners. In deze periode hebben wij jong en oud mogen verwelkomen en wegwijs mogen maken in de dartsport, iets wat we tot op heden nog met veel plezier en passie doen. Het bestuur bestaat dan ook uit zes enthousiaste mensen die dagelijks voor de vereniging veel werk verzetten.

In de afgelopen jaren hebben we ons mogen ontwikkelen tot een vereniging waar zowel recreanten als competitiespelers met veel plezier komen. We hebben dan ook teams spelend in de amateurpoules tot aan de eredivisie.

Break Out is aangesloten bij DBMN (Darts Bond Midden Nederland) en alle teams spelen ook wekelijks competitie, zowel op onze locatie als locaties verspreid over de provincie Utrecht. Met twaalf speelbanen is Break Out dan ook een locatie waar spelers uit de gehele omgeving graag komen om bijvoorbeeld op de zaterdagen deel te nemen aan een toernooi.

Speerpunten

Één van onze speerpunten zal zijn om meer en intenser gebruik te gaan maken met de verschillende kanalen waarop we mensen kunnen bereiken. Denkt u hierbij aan de verschillende social mediakanalen als Facebook en Instagram. Maar ook aan de lokale media als het Groentje, de Wijkse Courant en ditiswijk.nl. Zo hopen we Break Out als vereniging weer meer op de kaart te zetten en ook meer waardering naar onze sponsors uit te spreken.

Een ander speerpunt zal zijn dat we meer prijzengeld uit keren tijdens onze toernooien. Ook hier willen we onze sponsoren actief in betrekken. 

Sponsoring

Wanneer u bordsponsor zal gaan worden bij ons willen we graag het volgende van u weten en ontvangen:

–       Wat wilt u op uw bord hebben staan? Denk hierbij aan naam/bedrijf contactgegevens als mailadressen, telefoon/fax nummer websites, facebook pagina`s etc.

–       Hoe wilt u dat de lay-out van uw bord eruit komt te zien? Welke kleur moet uw bord hebben en welke kleur letters wilt u daarop hebben.

–       Het is mogelijk om samen met uw gegevens ook een logo te laten plaatsen. Stuur deze dan samen met de andere gegevens als Pdf-bestand naar ondergetekende.

–       Heeft u toch nog andere persoonlijke wensen? Schroom dan niet om contact op te nemen dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Voordat wij een ontwerp samen met u definitief maken sturen we altijd eerst een concept!

U betaalt een bedrag van 150,- euro per jaar. Hierdoor komt er een bord van 60 cm x 60 cm te hangen op een goed zichtbare plek op één van onze banen. Voor de aanschaf van het bord betaalt u éénmalig 50,- euro. Hierdoor wordt het bord ook van u als bedrijf. Voor het eerste jaar betaalt u dus 200,- euro en bij verlenging 150,- euro per jaar.

Samen met u en onze andere sponsoren kunnen we de prijzenpotten omhoog schroeven. Het idee is dat hier meer mensen op af komen waardoor er ook voor ons als vereniging meer omzet gedraaid kan worden. Dit kunnen wij écht alleen met uw hulp.

Ook kunt u ervoor te kiezen om als shirtsponsor te fungeren. U naam zal dan op een prominente plek zichtbaar worden op onze speelshirts. Mocht u interesse hierin hebben dan kunt u via de mail contact opnemen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd per mail contact opnemen via info@breakoutwijkbijduurstede.nl

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven